Tuesday, December 23, 2008

terima kasih TUHAN..

sllu saya mls nak balik umah, sbb takde benda nak buat, bosan! yg best pon sbb adik2 ramai,
so hari2 melayan kerenah diorg, xpon hang out ngan akasha,
kalo ngan die ape lag, dok mkn mkn mkn je keje, cam ne la saya x debab, haishhh..hehe

tapi kan skrg nie mcm xsabar plak nak balik...
yehaaa...saya da dapat rasa feeling org2 yg suka balik umah,
mak cuti 2 minggu, so kalo die cuti keje nk berjalan je la die,
so saya tak de la bosan dok umah, adik2 plak tgh skul holiday, 
angah baru abis intern, semua org ade kat umah, best oke! isnin lepas baru gi genting,
dis weekend d bukit tinggi n sunway lagoon plak, eeee mcm budak2 kan saya, 
nak wat camne, lama da tak holiday dgn family...

tu satu, sbb lain yg saya x sabar nak balik is dpt jumpe all
my long lost fren from skul n mmu, siyes lama da xjumpe, ada yang
more than 5 years...thank god jumpe balik last weekend time weeding ilina..
than jumpe balik my bestie aina kecik yg da 2 or 3 years x jumpe..

thank god thank god thank god..

syukur alhamdulillah..

pasni nk meet all my long lost fren sllu..

nk keep in touch n xnk terpisah lg..

hopefully pasnie x bosan da..

n x lonely da..

sbnrnya saya boleh je x lonely,

tp saya pilih utk sendirian sllu..

so salah saya la..

ramai yg ckp dgn saya 'jgn duduk sorg2,kuar ngan member2 u, nanti xdela u pk bukan2'

mmg betul pun apa diorg ckp, harap2 pasni saya berubah..

utk TIDAK sendirian sllu..

saya cuba..

dgn semangat baru..

saya ada family TERCINTA

saya ada kwn2 UNITEN tersayang yg concern n sllu bg nasihat kat saya, 

special thanks 2 niss, nand, adda, kak shaz, fuzz, tony, zakuan, issey 

mereka2 nie mmg sllu sgt ada dgn saya time saya susah, mereka sgt rapat dgn saya..

terima kasih sgt2..

saya juga adda kwn2 MMU yg pernah rapat dgn saya dulu...

dan kwn2 SRK SJS and SMK ASSUNTA...miss them so much!! hopefully keep in touch with u guys..

alhamdulillah semua berjalan dgn lancar berkat kesabaran..

byk sgt benda da settle..

dugaan datang serentak, 

kegembiraan juga datang mencurah curah serentak,

HARAP KEGEMBIRAAN NI BERKEKALAN DAN SAYA SENTIASA BERSYUKUR DGN NIKMAT TUHAN INI

terima kasih TUHAN..

alhamdulillah alhamdulillah alhamdulillah ameen...

2 comments:

Nissie said...

no problems darl. thats what a friend would do.

;)

..::Lizalove::.. said...

a ah darl... u bet frens are forever~~ (^_^)v