Thursday, November 27, 2008

am hapi wif my old and new life...thank god...:)

saya rindu kan kawan2 lama bukan sbb saya sendirian dan sedih, bukan...
saya hapi je dgn hidup saya skrg, hapi sgt2...freedom,
ape je yg saya nk buat tak de sape nk larang,
saya ada kawan yg btl2 loyal mcm adda...
at least saya ada seorg bestfren yg saya sayang sgt2 dan ada tempat mengadu,
dulu kawan2 yg saya ada hanya roomate, housemate dan classmate,
mgkin saya ada komitmen terhadap seseorg jadi pergaulan saya agak terbatas...
tapi saya hapi sgt bersama mereka,
2 tahun menjalani hidup bersama di kota melaka..
tapi skrg pergaulan saya lebih meluas,
bukan setakat circle saya saja, tapi lebih drpd tue,
tujuan entri saya nie bukan la nk ckp saya ramai kwn skrg, cuma tujuan sebenar hanya mahu memberitahu walau saya hapi gile babi dgn life saya skrg, saya tak pernah lupakan kawan2 lama...
sangat2 la bukan diri saya utk lupakan org yg saya sayang,
biarlah org nk kate ape, biarlah mengutuk, mengkeji saya dibelakang, tapi hati ini takkan sikit pon berubah menyayangi insan2 yg pernah saya sayang...sbb kebanyakkan org yg saya knl, bila life mereka stable, tgh hapi dgn life baru, kwn2 lama semua dilupakan, bile susah baru cari kite balik...
mgkin kadang2 tanpa saya sedar, saya juga begitu, tapi saya benar2 tak gemar dgn keadaan begitu,
spt lupa daratan..
yg penting skrg, saya tidak sendirian, dan saya sgt2 rindu kan kwn2 lama saya...
rakan2 ku, mari lah masuk kembali dlm hidupku yg sgt2 hapi skrg nie...
suka duka kita berama...
i love u guys, mwahhhh!!

2 comments:

ikan_pari@@ said...

>Tulah. Karim (bukan name sebenar) kawan saye.. Meninggal dunia akibat lumba haram.. Dah jenuh saye nasihatkan die, tapi degil..

..::Lizalove::.. said...

babe.. i pon sayang u~~ mmuahx~~~