Thursday, September 18, 2008

Berbuka puasa planning (HAPDATE)



BORA OMBAK

( tak kesampaikan hajat ku utk berbuka di sini...nextyme2...weee...;p)

Saturday, September 6, 2008

next berbuka puasa planning...(HAPDATE)

FLAMING STEAMBOAT
berjaya berbuka disini seminggu selepas puasa...
masuk nie dah 4 kali kot mkn kat sini, puas hati babe....heee...;p

Thursday, September 4, 2008

14 hari sudah berlalu


dah 10 hari saya meninggalkan dunia blog, rindu sbnrnya nak melepaskan perasan sbb blog je tempat yg dapat saya luahkan sepuasnya, dan mendapat feedback yang tak disangka-sangka..

niat sbnr hanya utk tatapan sendiri, sbb saya tak rasa org berminat membaca blog merepek saya yang syok sendiri nie...bak kate sushi emo n daring bak kate una pulak...hehehe...tidak kurang juga yang suke, ayat lebey kurang "i suke bace blog yu" (lolss...perasann)

and  maybe yang saya tak tahu ramai lg yg tak suka, hehehe...kalu ada yang tak suka, jgn baca lg tau, nanti korg menyampah sambil muntah darah...ahaks...;p tapi setakat ni tak de yg ckp lg tak suke, but if tak suke jgn baca lg tau, mesey...;)

eh, npe saya ckp camni plak, maybe byk sgt mende dlm kepala yg saya nak share utk saya baca sendiri berkali kali nanti dan juga buat kamu-kamu...;)

kamu-kamu...saya nk post entri lg, tapi kan esok saya ada urusan, skrg sudah jam 4 pagi, saya perlu beradu bersama-sama gel eye mask yang baru saya beli di watsons tadi...malam nie saya tido pakai spek mata... jgn jeles ye kamu-kamu...hee...;)

oh ya, itu spek mata saya diwaktu mlm, siang hari pun saya dah ada spek mata baru, tak sabar la nak g class isnin nie, pasnie dok blakang pon tak pe, saya da nmpk dah...comfirm smgt lebey pasnie...tapikan, saya masih rindu spek mata lama saya, sbb yg lama lagi cantik n stylo, erm...yg baru not bad, simple, setakat nak g class boley la, ape pun rm200 saya melayang mcm tu je gara2 spek mata lama yg stylo tu ilang..jadi saya membuat keputusan utk membeli spek mata yg murah je...iaitu spek mata skrg...rm88 jer...huhu...

saya tgh weng..

saya ngantuk...

tapi saya nk post enti..

rindu nk post..

byk cite jadi 3 minggu nie (start from mdterm break)

yang pasti...cite sedey tak de...eh2, ade, tapi bukan yg biase...bkn sbb bende yg sama, tapi...erm...rasie~~

weee....cite hapi byk.....2 minggu ni saya cucuk2 langit

smbil cucuk langit tu saya midterm exam...(tak sedar diri!)

enjoy sambil study la kire..(bole ke?)

mula2 kan masa cuti mid term hari tue..
saya g program wawasan desa kat jengka 25 pahang...best, rindu family angkat!

pehtu rabu balik umah selama sehari semalam, cewah cam hotel plaks...ahakss..

thn khamis balik uniten balik (bg alasan nak study 4 midterm exam n byk gle keje kene buat...emm, mmg pon!)

siang study study study....

mlm keluar utk ilangkan tensen, cucuk2 langit bersama rakan2

esok...? rutin sama, buat assg, project, study2...

jumaat mlm kembali cucuk2 langit bersama rakan2 yg lain pula (yg spesel skit...ehem2)

sabtu ke KLCC berjumpa rakan MMU (mmu gathering anjuran enchek salim)

mkn pizza...maen bowling...saya rindu mereka...;(

ke class spt biase...midterm bermula....submit assg, stress, stess n stess....2 weeks saya stress... (last week)

rabu (last week) cucuk langit lg utk ilangkan stress skit, thn tujuan lain last cucuk2 langit b4 pose, time pose tak leh cucuk langit dah...lols!

sabtu mlm (hapi birthday malaysia) celebrate birthday's malaysia di PD bersama rakan2...

lols, enjoy gile bersama kamu-kamu...main air laut, lepak tepi pantai,mkn koci,gelak2, suke2, riang2...

saya enjoy oke, full stop!

puasa datang menjelma...ahlanwahsahlan ramadhan...ai lap yu...;)

ke class spt biasa...midterm bermula kembali, jawab dgn jaya dan cemerlangnya, konon! (diz week)

puasa kedua berbuka bersama ehem2, ke bazar pkns bersama...kongsi air soya, (lazat berkrim la yu, sbb yu yg beli...hehe)

tapi kan...alamak! terkantoi si kotak pensel menarik narik baju saya dari belakang, igt kan budak kecik mane...

eh kamu, simpan rasie kite oke...;p oh ya, kite da janji nak blanje kamu, bile kotak pensel free ye...;p

puasa ketiga ke bazar putrajaya bersama zura,abg,lan n liyana...rambang mata oke, yg pasti roti john warisan yg beratur panjang berjela tu saya berjaya membelinya...;)

puasa keempat berbuka chicken rice di mines bersama tony...sedap, dan kenyang smpy skrg...

tadi ke MPH ade final briefing 4 event robogamez esok n lusa...

dan hari ini...saya HAPPYYYY...knp ye? sbb sy da free sbyk 70% (30% ade lg keje skit2 yg perlu di settlekan)

kamu-kamu...

oh kamu-kamu...

err...

ngantuk...

bye!

muahhh!!

p/s: jgn muntah oke...hee...;p