Monday, October 13, 2008

tahniah buat kamu..;)

saya mempunyai seorg teman yg hilang keyakinan diri, hampir berhenti blaja, rasa dirinya di pinggirkan oleh rakan2...bla bla bla...

bahu ini jugak la yg die cari utk mengadu nasib.

tangan ini jugak la membelai, memujuk dan memberi kata semangat.

dia sudah tak ada apa2 lg dgn saya, tetapi knp saya masih berlaku baik kpd nya setelah apa yg dia lakukan pada saya sblm ni? knp ea?? asal la aku nie 'pandai' sgt?? haish!!

sbb ape tau? sbb saya tak suka benci org, dan saya takkan lupa pada org yg pernah saya sayang...smpy bila2...walaupun dia seorg 'pembunuh' ! saya tetap sayangkan dia...tapi sayang sebagai kawan la...'pandai' kan saya?? knp saya cakap saya 'pandai' ??

sbb..setelah kata2 semangat di beri, senyuman dilempar, tangan membelai, bahu dipinjam kan, belanje berbuka lagi... apa balasan yg diberi?? 

  • wish selamat hari raya ? NOPE!
  • call tanye khabar ke apa ke? NOPE!
  • SMS,MMS,3G? NOPE!
  • lain-lain? NOPE!

( bukan la saya mengharapkan balasan semua nie, tapi mungkin sbgai kawan salah ke saling keep in touch??)  sekarang baru saya rasa spt digunakan! kamu, saya akan simpan dlm hati smpy bila2 apa yg kamu lakukan, saya buat baik pada kamu, kamu buat bodo pada saya, kamu igt kamu sapa?? blah la kamu, org mcm kamu nie 10 org saya da jumpe, semua tak bole pakai...oke la, nk tutup cite pasal kamu, dah syuhhh g buat keje jauh2, jgn tunjuk muka kamu dpn saya lagi..nanti saya muntah! wekkk! demyu! lalalala..

4 comments:

Shafie said...

alo..ciannye bc post ni..
sabo la ek

ikan_pari@@ said...

saye lah orang tu kakakaak

sasha.hamzah said...

ngehhh..?? ouhhh...kamu la org nye, jgn berani lg berlegar-legar lg depan saya, kalo tak saya muntah darah dpn kamu...wekkkk...hekhek

Sha said...

sakit kn jmp org cmtu =(