Sunday, August 3, 2008

entri utk stalker


dei stalker2 kat luar sane, jgn dok sibok2 cite pasal org leh tak??

aku nak luahkan perasaan aku, bukan utk korg bace n mengumpat kat luar!! 

sampai ke toilet, lab, up10 cite pasal entri2 aku ape cite beb? da sewel?

bace simpan sendiri sudey, dok cite kat org wat pe?

korg kenal aku ke? kalo tak knl jgn la judge aku n org2 yg berkaitan dlm entri aku.

kalo dia buat salah pon so what?? dia bukan buat slh ngan korg,tapi dgn aku.

even aku sedih dgn dia pun, tapi aku lagi2 sedih n geram kalo ade org ckp blakang pasal die.

korg sape? dh knl die bape puluh tahun? aku knl die lagi lama dari korg knl die.

aku lagi tau die mcm mane..

so jgn nak gedix2 ckp itu ini kalo tak tau ape2 ok.

jgn sampai aku dgr sendiri n sekeh2 muke korg.

ok bye, sori sape2 terasa, heee...;p





7 comments:

SpastikChikita said...

pergghhhh~ sound gile2 ni...
"You Go Girl" bak kate Kak Ogy...hehe~ be strong k me dear (^_^)

sasha hamzah said...

heee...;p

ultimator said...

lol.. emo~! ( baling ngn disc frisbee~~)

sasha.hamzah said...

dem!

meejermness said...

meh i tlg sekeh same. sape kacau member i ni. babab sket.
lol...

arch^t said...

tudia~
/me awei takut
;p

Niss said...

welcome to the club. my blog dah sampai ke pejabat HEP pun. HOD pun dah baca. jadik manusia baca, digest pastu judging tu perkara biasa.

wat tatau jek.