Thursday, August 7, 2008

08.08.08 birthday mak! miss u mom, so much!

sms saya ( 00.01 am)
salam, mak hapi birthday.. along call tapi mak tak angkat,
mak dah tido kot, along doakan mak semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki,
amin.. muah, along sayang mak!

sms mak ( 00.25 am )
mak dengar along call tadi tapi sekarang mak kat food court, orang ramai,
ok lh t.kasih . mak pun lupa hr ni hr jadi mak yg ke 46. dh tua, blh lh timamg cucu pulak..


p/s: cucu?? calon pon tader mak, camne nak bg mak cucu, tapi kalo dah hajat or kehendak mak utk along kawen, mak carikan la utk along, along tak kesah, asalkan along dapat bahagiakan mak, ni lah hadiah hari jadi mak, pengorbanan dari along, along sayang mak, along sanggup buat apa je utk mak.. tp along tau mesti mak gurau je kan...hee...(cuwak!)

2 comments:

Mohd Jayzuan said...

buat iklan kat blog ni, sure ada yang ajak kahwin. hehe.

sasha.hamzah said...

hehe...ape nie, tak baek la jay, malu tau...adeyh...lols, hee... u carikan calon utk i la...ahaks