Wednesday, January 28, 2009

a b c and D

byk nye benda nak luahkan...
serabut sgt skrg,
Ya Allah...kuatkan hati hamba mu yang lemah ini,
sesungguhnya aku x terdaya lagi memikul bebanan perasaan ini...
Ya Allah aku ingin sujud padamu
luahkan segala yang terbuku dihati..
dgr la rintihan hatiku Ya Allah..
knp? knp?
inikah karma?
benarkah ini yg aku hadapi? benarkah ini balasan buat ku?
YaAlah, aku tidak permainkan A, B dan C
hatiku x ade pada mereka, bagaimana utk aku menerima mereka, aku buntu..
hatiku hanya pada D seorg, tp dia bukan milikku
begitu perit bila apa yang aku rasa pada mereka
sama seperti D rasa pada diriku
aku da faham perasaan D skrg
tp..
kami pernah rapat
rapat yg teramat sgt
die pernah sygkan aku dulu
D suka kan ku atas sbb die suka bersembang dgn ku
aku insan pertama yg dia suka diajak bersembang
begitu juga diri ku..i love communicate wif him..LOVE SO MUCH!
xpernah lg ade insan yg aku senang bercerita
satu lg persamaan kami
die jujur
dan aku juga..
antara sbb lain keistimewaan ku menarik perhatian nya
aku memahami, boleh jaga dia dgn baik, pendgr yg baik, blh dgr masalah dia, berhati lembut dan kalau merajuk juga senang dipujuk
dia kate die suka dgn cara aku sembang n jujur sgt...hmm..
dulu syg dia melebihi 90% pada ku...
tp bila lama kelamaan bersama, dia makin mengenaliku, dan aku juga makin mengenalinya...
rupa2nya byk benda -ve yg dia xsuka pada diri ku..
dia kate xla besar mane
tp bende remeh temeh nie la buat % sayang die makin kurang padaku..
u, u xpernah ckp tau tak, camne i nk tau u xsuka..
why u xluahkan n i can change my self? why?
or nie semua alasan u je sbb u da bosan ngan i?
u kejam!
u kate i xorganize, u kate i chubby, u kate i suke typo, u xsuka i baling telur mase celebrate ur bday
hey c'mon la, i leh terima ok kalo u ckp awal2, why u x cakap?
i leh improve oke!
3jam borak ngan u thru fon, i hapi sgt
even i geram u dok complain i itu ini lepas i tanye why kite kite xserapat dulu..
mmg geram sgt, i rase nak nanges dgr satu2 keburukkan i dari mulut u..
tapi i xtau knp, rase geram tu terus ilang bila kite mula sembang gelak2,suka2, dan seronok2...
u, i xpernah la sembang ngan guy yg xbosan mcm u..
even i marah tp lepas tu u buat i ketawa
so camne i nk lupakan u?? how? tell me!!
tolong la jgn sembang best2 ngan i lagi...pls u...kalo x i susah nk lupakan u...
i x suka borak wif other guy yg suke sembang geli2, xde selera i..siyes..
i suke mcm u
u is the 1st guy yg i jumpe yg i leh comfort sgt
u COMPLETE me!
siyesly..
guys,korg pernah x jumpe org mcm D? ade x sape2 yg bace my blog skrg lebey kurang mcm D
meh la isi borang pls...hahaha..;p
tahla D, u complain mcm2 pon hati i tetap kat u...
sape la yg leh amik hati i dari u ea?
leh x i nk benci u?
YaAllah kau tukarkan hatiku yg lembut ini menjadi keras agar hatiku tidak rungsing lg kerana dia..
aku perlu balik segera ke UNITEN..
berjumpa rakan2 untuk kembali tenang..
bukan bersama keluarga aku xhapi, tapi kalau masalah begini mmg aku elakkan utk bercerita..
YaAllah berikan aku petunjuk dan jln utk aku hadapi suma ini, hanya padamu aku berserah
ameen~~
p/s: for F, sori i can't accept u, perangai u siyes cam budak2, i penat nk layan!! back off k, bye!

2 comments:

kacixXx-paroxXx said...

mintak2 la si F tu bkn i..hehe..if so,i'm sooo sori..okay?chow~

- Gie - said...

byknye bf ;p